Chappie

Film6 Mart 2015 tarihinde Türkiye'ye gelen bir film olan Chappie, kendi kendine düşünebilen bir robot yaratılmasını anlatmaktadır. Şirket polis teşkilatı için robat yaparken bu robotları tasarlayan kişi günlerdir uğraştığı düşünebilen robot projesini teoride tamamlamıştır. Bu robotun yapımı için fabrikanın sistemlerini kullanması gerekmektedir ancak şirketin yöneticisi bu projenin şirkete aykırı bir proje olduğunu söyler ve reddeder. Ancak Deon Wilson(robotları tasarlayan kişi) bu işte kararlıdır. Bozulan bir robot sistemine projeyi yükler ve sistemin korunması için kullanılmayan bir robotun sistem kartını çalar ve olaylar burada patlak verir.
Ayrıca IMDb puanı 7 olan bir filmden daha fazlasını beklerdim. Aksiyon kategorisinde de böyle filmler görmek bazı filmlere haksızlık oluyor. Sadece Bilim-Kurgu kategorisini hakkettiğini söyleyebilirim.
Bana kalırsa konu güzel ama zamanın nasıl geçtiğini anlamadım dediğim filmlerden değildi.
İyi bir bilim-kurgu ve aksiyon filmi arıyorsanız bu filmi pas geçin ya da fragmanı izleyin ve karar verin. Ancak şu kadar söyleyebilirim klasik bir Amerikan filmi

FRAGMAN




SPOİLER

İnsan bilinciyle bilgisayar bilincini bir tuttukları zaman bilim kısmından çıkılarak sadece kurguya geçilmiş oldu. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Seçilmiş serisi hangi kitaplardan oluşur

İşletmenin Kuruluş Çalışmaları

DDOS attack Bazı Basit Kodlar