Seçilmiş-Beden Hırsızı

Seçilmiş Serisi 6 kitaptan oluşur ve 1. kitabı Beden Hırsızıdır...

Kitabın özetine geçmeden önce;

Sayfa sayısı : 221

Yayın : Neden?

Seçilmiş Serisi
Konu Özeti

Amanda -beden hırsızı- aynı zamanda Meadowbrook orta okulunun kraliçe arısı olarak biliniyor. Başka insanlara acımamasından dolayı bu unvanı elinde tutuyor. Ama bir gün bu unvanından daha farklı bir şekilde düşündü yani birisine acıdı bu acıdığı kız Traceydi. Ve bu yüzden onun bedenine girdi. O sabah kalktığında oda onun odası değildi. Gitti aynaya baktı ve karşısında başka bir kız gördü, bu Tracey Devondu. Devon yedilisinin ablası, bu yüzden ailesi yedizler doğduktan sonra ilk kızlarıyla ilgilenmediler ve Tracey bunun için uğraşmadı. Görünmez oldu. Amanda bunu hala fark etmemişti. Amanda için berbat bir gün başlamıştı. "Seçilmişler sınıfı" adında bir sınıfta Tracey'nin dersi olduğunu gördü. Bu sınıfta neyin nesi diye düşündü. Bir kaç kez bu sınıfa gittiğinde fark etti ki oradakiler yetenekliydi. 

Hepsinin bir yeteneği vardı. Tracey'nin yeteneğini de fark etti. Fakat beyin okuyan Jenna onun Tracey olmadığını anladı, Madam yani seçilmiş sınıfının hocası da bunu anlamıştı. Amanda kendini görünmez hissetmek istemedi ve hayatı boyunca bu bedende kalacağını sandığı için Tracey'i daha çekici hale getirdi ve artık ailesi için bir hiç değildi.

Bay Jackson -Okul Müdürü- Madam'ın yanına Serena'yı almak istedi. Madam başta karşı çıksa da kabul etmek zorundaydı. Serena bir hipnozcuydu. Yetenekli öğrencilerle konuşuyordu. Daha sonra özel olarak başka bir odaya alıp konuşmak için müdürden izin aldı. Fakat Madam bu konuda fazla istekli değildi. Serena bu yeteneklileri tek tek yanına alıp hipnoz kullanarak konuşuyordu. Amanda Tracey'in vücudunda olduğu için çağrılmaması için çok düşünüyordu. Emilly -geleceği gören- gittiğinde Serena'nın yanına Serena onu hipnoz ederek piyango numaralarını istedi. Madam bu işte bir iş olduğunu anladı. Jenna -beyin okuyan- Emilly ile beyinsel iletişim kurdu. Tracey-Amanda görünmez olmayı başardı ve Emilly'i kurtardılar. Serena kaçtı. Amanda 2 hafta geçtikten sonra Tracey'in bedeninden çıktı, kendi bedenine geri döndü.

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Seçilmiş serisi hangi kitaplardan oluşur

İşletmenin Kuruluş Çalışmaları

DDOS attack Bazı Basit Kodlar