Sınırlar

Hayallere sınır koymak
Hayata bazen sınırları kendimiz koyarız kendimize, ne yapacağımızı kendimiz bilmemize rağmen sadece başka insanları dinleyerek kendi hayallerimizi değiştiririz.

Hayaller başkaları için konulmaz, hayaller sevgi için mutluluk için, iyi bir iş başarıp ben buyum diyebilmek için konulur aslında...

Yaşam kalitesini belirlemek herkesin kendi elindeyken siz kalkar derseniz "ben başkalarını dinleyeceğim" işte o zaman siz yanılırsınız ve o dinlediğiniz kişi başarılı olurken siz başarısız olursunuz...

Tabi ki yukarıda yazdığım her koşul için geçerli değil bazı insanlar vardır, onları dinlerseniz başarının anahtarını keşfedersiniz ancak onları bulmak ve o kişi olduğunu anlamak çaba ister. Bazı insanlar kendinin çok profesyonel olduğunu sanır. Bunu dışarı yansıtmaktan haz alır işte o insanlar aslında güvenilmeyecek insanlar, yanlış anlaşılma olması güvenilmeme konusunda dediysem onların hiç bir dediğine inanmayın değil size verdiği öğütlerle kendi yaptıkları arasında bir kesişme var mı diye bir bakın belki vardır belki yoktur :)

Eğer kesişme yoksa onu dinleyin onu örnek alın ancak onun söylediklerini hemen uygulamayın sabır edin :) Onun dediklerini not alıp içindeki sırları çözmeye çalışın ve unutmayın her insanın söylediğini anlamak için o insan gibi düşünmek gerek ve her insanın düşünceleri başkalarına göre farklı algılanabilir :)

Bu Yazı Burada Biter :)

Yazan  : Samet DİNÇER

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Seçilmiş serisi hangi kitaplardan oluşur

İşletmenin Kuruluş Çalışmaları

DDOS attack Bazı Basit Kodlar