Seçilmiş Serisi Karakterleri

Karakterler

  • Jenna Kelley : Bir telepatik Gothig . bir çocuk suçlu olarak bir üne sahiptir. Üstün Yetenekli sınıf dışında arkadaşlarının çoğu suçludur. Bu okulda onun sürekli suçlu olarak görünmesine yol açtı. Annesi sık sık rehabilitasyon merkezine gitti ancak bir çok kez tamamlayamadı. Alkolik olduğunu ve mali zorluklar karşı karşıya olduğunu Jennadan başka kimse bilmiyordu. Jenna'nın babası yıllar önce ortadan kayboldu. O başlangıçta onun sınıf arkadaşları tarafından rahatsız olmasına rağmen, kitap serisi ilerledikçe Tracey ve Emily ile bir dostluk gelişir.

  • Emily Sanders : Gündüzleri rüya görebilir ve gördüğü rüyalarda geleceği görür. Onun yeteneği kontrolü zordur ve onun vizyonları genellikle anlamsız görünen, yorumlamak zor olan olaydan sonra onlar tasvir etmek gerekir . O bir araba kazasında babasını kaybetti ve bunu daha önce görmüştü babasını uyarmadığı  için suçlu hissediyor.

  • Ken Preston : Bir spor kazası onun en iyi arkadaşı öldürdükten sonra artık spor oynamaz popüler bir sporcu öğrenci. Ken ölü insanlarla irtibat kurabiliyor ancak yeteneğini kontrol altına alamıyor, istediği kişilerle konuşmuyor onu bulan kişilerle konuşabiliyor ve Ken bu durumdan çok rahatsız yeteneğinden kurtulmak istiyor.

  • Tracey Devon : Yediz kardeşi olduğu için ailesi ün kazanan ve Tracey ile artık ilgilenmeyen annesi ve babası sayesinde ortaya çıkan görünmezlik yeteneği var. Bu yeteneği konusunda gittikçe daha fazla gelişir ve yeteneğini kontrol altına almaya başlar ancak hala istediği zaman yeteneğini kullanamamaktadır.  Tracey Jenna ile arkadaş ve Jenna'nın annesi rehabilitasyon iken Tracey de kalmak zorundadır. Yediz kardeşlerine basının taktığı isim ise Devon yedilisidir.

  • Charles Tapınağı : Tekerlekli sandalyede hayatının sürdürmeye devam eden bencil bir çocuktur. O telekinetik(yani cisimleri kontrol edebiliyor) ancak kişisel kazançları dışında yeteneğini kullanmayı reddediyor.

  • Sarah Miller : Başkalarının hareketlerini kontrol etme yeteneği olan bir tür, samimi kız, O güçten çok korkuyor ve kesinlikle gerekli olmadıkça kullanmayı reddediyor.

  • Martin Cooper :. Eğer ona zorbalık ederseniz ve öfkelenirse doğa üstü güçlü olur 

  • Carter Sokak : Bir sessiz hafızasını kaybetmiş Carter Sokakta dolaşırken bulundu.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Seçilmiş serisi hangi kitaplardan oluşur

İşletmenin Kuruluş Çalışmaları

DDOS attack Bazı Basit Kodlar