Korku Gecesi

Korku Gecesi(Fright Night) filmi 23 Eylül 2011 tarihinde ortaya çıkmıştır.
Konusu internette Korku, Komedi olarak gösteriliyor.
Yapımında Hindistan, İngiltere ve ABD ortak çalışmışlardır.
Film 1 saat 46 dakika sürmektedir.
Filmin Yönetmeni ise Craig Gillespie'dir.
Frıght Nıght


Film bir vampir filmimdir. Charley adında bir çocuğun vampir ile savaşmasını anlatıyor. Charley küçük bir kasabada yaşıyor. Annesi emlak işiyle uğraşıyor. Yaşadıkları evin yanında ki ev yeni boşalmıştır ve o eve bu vampir yerleşiyor. Burada yaşadığını sadece Charley'nin eski arkadaşı anlıyor yalnız Charley onu pek takmıyor. Çünkü bu inek dedikleri yani çalışan bir tip Charley ise popüler olmaya çalışıyor. Güzel bir sevgilisi var. Neyse Korku Gecesi diğer vampir filmlerine hiç benzemiyor, bu yönüyle de dikkat çekiyor.

Charley arkadaşını takmıyor ancak arkadaşı vampir tarafından kanı emilerek öldürülüyor. Vampirin tek amacı öldürmek ve kanını içmek hatta bazılarının daha sonra kanını içmek için depo gibi bir yere saklıyor.
Bir süre sonra Charley bu kişinin vampir olduğunu anlıyor. Başkalarına göre deli gibi hareketler yapıyor. Ancak sadece etrafındakileri ve kendini korumaya çalışıyor. Hatta bir kez sevgilisiyle sevişmeyi bile reddediyor.

Peter Vincent, profesyonel vampir avcısı diye birisi var, Charley de onu buluyor ve onunla konuşmaya gidiyor ancak herşey nafile bunlar sadece ilizyon da olur diyerek Charleye deli muhamelesi yapıyor ve odasından kovuyor. Daha sonra Charley sinirleniyor ve kendisi araştırmalara devam ediyor...


Lütfen ben daha fazla anlatmayayım gerisine filmde siz devam edin...

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Seçilmiş serisi hangi kitaplardan oluşur

İşletmenin Kuruluş Çalışmaları

DDOS attack Bazı Basit Kodlar